Her er Dansk Indbrudssikrings historie

Tænk at holde tyven ude med vinduer.

I vinteren 2007 sad jeg på kontoret og arbejde med noget der slet ikke havde med indbrudssikring at gøre, i baggrunden kørte radioen og dagens udsendelse handlede om, at omkring jul viste statistikkerne, at antallet af indbrud ville stige og hvad kunne man så gøre ved det. Lytterne kunne så ringe ind med forslag til hvordan man sikrede sit hjem mod indbrud.

Forslagne var mange:

  • Hjemmet skulle se beboet ud.
  • Skraldespanden skulle være halvt fyldt.
  • Vasketøjet måtte godt hænge ude.
  • Skulle man ud og køre, kunne naboens bil holde i indkørslen.

På det tidspunkt slog det mig, at det kan da ikke passe, at vi i 2007 ikke kunne komme på noget bedre end en halvfuld skraldespand til at holde tyven væk.

Som udlært tømre tænkte jeg, at nu går jeg i værkstedet og bygger et indbrudssikkert vindue. Efterhånden som jeg søgte oplysninger omkring indbrudssikre vinduer fandt jeg ud af, at normerne for et sådan vindue allerede eksisterede og havde gjort det i 10 år (ENV 1627). I Holland havde man allerede indført i byggereglementet, at hvis man renoverede sin bolig eller byggede ny bolig skulle man bruge disse certificerede døre og vinduer hvilket siden har bragt antallet af indbrud væsentligt ned.

Jeg fandt en producent i EU, som kunne fremstille disse døre og vinduer og som havde alle certifikaterne i orden. Derefter lavede en forhandleraftale og med certifikaterne i hånden tog jeg kontakt til Forsikring og Pension og blev det der hedder F og P registreret. Sidst jeg tjekkede var jeg stadig den eneste F og P registrerede døre og vinduesforhandler i Danmark.

Nu lå vejen åben for, at danskerne kunne sikre deres hjem på en måde som ikke havde været mulig før.

Alarmer og videoovervågning er fint men det forhindre jo ikke indbrud. En skalsikring som sørger for at tyven slet ikke kommer ind er den ultimative løsning (som Hollænderne havde fundet ud af) for, kan man forhindre at tyven kommer ind i boligen, er indbruddet undgået.

Jeg har haft kunder, som har oplevet, at en tyv forsøgte at komme ind. Tyven ødelagde f.eks to vinduer men måtte give op. Kunderne får blot leveret to nye vinduesrammer og har stadig alle sine ting intakt.

Kontakt:

Venligst kontakt os på info@danskindbrudssikring.dk for udregning af tilbud.