Pressemeddelelse STOP INDBRUD

43.768 gange har indbrudstyve været på spil i lejligheder og villaer i løbet af det seneste år. Det gør 2008 til det værste indbrudsår nogensinde viser en opgørelse fra Forsikringsoplysningen.

En forudsætning for at vi kan føle os sikre i vort eget hjem er, at forhindre uvedkommen adgang.

Videoovervågning og indbrudsalarmer er nogle af de metoder vi bruger på at skaffe os tryghed men dette forhindre desværre ikke, at uvedkommende kan trænge ind i vort hjem.

Vinduer og døre fra Dansk Indbrudssikring forhindrer effektivt tyvens forsøg på at trænge ind.

Som de første i Danmark er det lykkedes firmaet Dansk Indbrudssikring at opnå de danske forsikringsselskabers godkendelse.

Det betyder, at det for første gang er lykkedes at fremstille døre og vinduer der lever op til forsikringsbranchens strenge krav til indbrudssikring.

2008 har været det værste indbrudsår nogensinde. På bare to år er antallet af indbrud i private hjem steget med 40 %. Indbrudstyvene er på spil som aldrig før i øjeblikket og folk bør nu for alvor tænke i at sikre deres hjem mod indbrud.

Samtidig stjæler tyvene også for flere penge, hver gang de begår indbrud oplyser forsikringsoplysningen.

”Det har aldrig været mere aktuelt at sikre sin bolig end nu. Derfor er det med stor tilfredshed at vi har fået certificeret vores produkter og dermed kan flytte indbrudssikring op i en helt ny liga” udtaler Per Bang Jensen, direktør i Dansk Indbrudssikring.

”Vores vinduer er forsynet med lamineret glas som gør det praktisk talt umuligt at smadre samtidig med at det er limet fast så det ikke kan fjernes. Et aflåseligt greb sikre at vinduet ikke kan åbnes uden nøgle og endelig sikre 10 lukkepunkter hele vejen rundt i rammen at vinduet ikke kan brydes op med et brækjern” fortsætter Per Bang Jensen.

Mange valgmuligheder

Døre og vinduer fra Dansk Indbrudssikring fremstilles i fire forskellige træsorter, træ/alu, pvc og i ren aluminium. Dette kombineret med et utal af designs giver boligejere store valgmuligheder for at finde den rigtige hoveddør, terrassedør eller vindue.

Dørene og vinduerne er fremstillet i en optimal kvalitet der betyder, at kunderne ikke bare får døre og vinduer der effektivt forhindrer uønsket adgang men også at dørene og vinduerne holder i rigtig mange år i det danske klima.

For yderligere oplysninger: tlf.: 51418197, info@DanskIndbrudssikring.dk og www.DanskIndbrudssikring.dk

Billedtekst:

”Disse døre og vinduer rykker indbrudssikring op i en helt ny liga” udtaler Direktør Per Bang Jensen

”Disse døre og vinduer rykker indbrudssikring op i en helt ny liga” udtaler Direktør Per Bang Jensen